Så här ser jag ut, jag är en idiot och en sån som bromsar utvecklingen.


Jag är en idiot och en sån som bromsar utvecklingen. 
Ja, alltså jag tycker inte det, långt ifrån, men en "Anonym" internet-människa delade så gärna med sig av sina tankar. 

Det började med att jag läste detta inlägg hos Mirijam och började genast tänka på hårdrockskillar på Kellys (där jag hängde väldans ofta i typ 19- års åldern) som drack alkoläsk. Ganska säker är jag på att alkoläsken intogs pga det billiga priset. 
Jag kommer ihåg kontrasten med de stora tuffa hårdrocks killar/tjejer som drack just alkoläsk. Hårt mot mjukt. Gulligt! 


 Och då menar jag hårdrockare som något hårt, för let´s face it, de flesta av oss som hängde där såg knappast ut som någon svärmorsdröm. Och alkoläsk som något mjukt, då alkoläsken ofta är färgglad och "söt" (i smaken).  

Att en sån enkel "pryl" (en flaska alkoläsk) kan ändra uttrycket på det/den som äger prylen är ganska intressant tycker jag. Hur mycket en färg eller en typ av ettikett kan påverka.


Men medans jag trippade ner memory lane startade en debatt om det Mirijam skrivit i bloggen, en debatt som jag faktiskt tycker är lite väl... långsökt på något sätt. Har man läst Mirijams blogg vet man att hon ganska ofta använder sig av ironi eller skämtar. Vill man ha genusdiskussioner är hennes blogg kanske inte den första blogg man klickar sig till (inget ont menat).

Jaja, jag skrev ner mina tankar och fick då kommentaren: 

Jag vill passa på att säga en sak till dig "Anonym" .
 Det är helt ok att du inte tycker att det jag skrev var bra men att kalla en för dig helt främmande människa för idiot är något  jag inte alls kan relatera till eller förstå. Jag tror ju att just sådana kommentarer bidrar till att som du skrev " bromsa utvecklingen". Jag är också ganska säker på att du är en kvinna vilket gör det ännu mer sorgligt. Och att du sen inte vågar stå för vem du är, ja det kan jag heller inte förstå. Det är fegt anser jag. 

Har bara en sak att säga dig.Inga kommentarer: