Prylutmaningen, 52 veckor


         


 Jag har massa prylar i mitt hem.
Många av prylarna är handgjorda men det finns också ganska mycket som är köpt. Jag ska försöka få bort så mycket som möjligt av det köpta och ersätta med egentillverkat. Den handgjorda prylen ska alltså ha samma funktion som den köpta prylen.

Det blir en utmaning men jag ska försöka att använda material jag redan har och återbruka saker som jag kommer över, alltså försöka att inte lägga några pengar på de "nya" prylarna. 

Vissa veckor kanske jag bara har lust att tillföra något vackert i mitt hem utan att ta bort något annat. Vissa prylar blir kanske inte klara på en vecka men i slutet av året ska det finnas 52 handgjorda "nya" prylar i mitt hem.

Under tiden jag ska jag också försöka räkna på tid och pengar. Vad det köpta har kostat i pengar och tid och samma med det handgjorda. I slutet av året får jag se om jag "tjänat" pengar och tid på detta projekt. 

Så under 52 veckor, en pryl i veckan, ska jag ta bort och ersätta prylar i mitt hem. Prylar som jag köpt men egentligen kan göra själv. Vill du vara med? Länka i kommentrsfälltet eller skriv och berätta vad du gjort. 


Här kan du se vad som hänt i mitt hem! 

Klicka på veckan du vill se!
 

 


    

Ni får ursäkta men det var ett litet helvete varje gång jag skulle sätta veckorna bredvid varandra och samtidigt länka. Så nu får ni dem på rad istället. 

En mycket lång rad.


Inga kommentarer: