Den nya utmaningen


Gott nytt år och allt det där! 

Prylutmaningen (alltså då vi byter prylar med varandra) kommer att fortsätta även detta år, men jag kände att jag måste starta lite lugnt. 

Så, den första utmaningen är min egen, men ni får gärna hänga på om ni vill! Så här går det till;

Jag har massa prylar i mitt hem.
Många av prylarna är handgjorda men det finns också ganska mycket som är köpt. Jag ska försöka få bort så mycket som möjligt av det köpta och ersätta med egentillverkat. Den handgjorda prylen ska alltså ha samma funktion som den köpta prylen.

Det blir en utmaning men jag ska försöka att använda material jag redan har och återbruka saker som jag kommer över, alltså försöka att inte lägga några pengar på de "nya" prylarna. 

Vissa veckor kanske jag bara har lust att tillföra något vackert i mitt hem utan att ta bort något annat. Vissa prylar blir kanske inte klara på en vecka men i slutet av året ska det finnas 52 handgjorda "nya" prylar i mitt hem.

Så under 52 veckor, en pryl i veckan, ska jag ta bort och ersätta prylar i mitt hem. Prylar som jag köpt men egentligen kan göra själv. Vill du vara med? Det är bara att hänga på. Har du en blogg och vill visa vad du gjort kan du länka i kommentarsfältet, har du inte en blogg går det ju jättebra att beskriva vad du gjort. 

Jag är som vanligt peppad och tycker det ska bli superspännande att se om någon annan vill haka på!

Inga kommentarer: