UtmaningarnaJa, utmaningarna går trögt just nu. Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Jag går runt i rummen här hemma och letar efter saker att byta ut. Det börjar bli svårt att hitta prylar. Jag har ca 12 veckor kvar att göra och jag tror att jag kommer ta med andra saker också, tex krämer odyl. Kanske ska jag våga mig på det där med att sticka. Kanske. 

Och om ni har några förslag, lämna dem gärna!


3 kommentarer:

Fifi sa...

Ja men, det behöver kanske inte vara så avancerat, bara att smörja in ansiktet med kokosolja istället för kräm? Eller göra egen deo, har sett att många gör det!

Jessica sa...

Jag håller på att byta ut så mycket plast i lägenhet som det bara går. Håller även på att uppdatera alla skönhetsprodukter. Rensa bort saker som inte används och inte behöver användas och sedan köpa nytt ekologiskt.

Har även läst lite böcker om just plast och skönhetsprodukter och då vill man bara slänga hela skiten och flytta ut i en stuga utan el i skogen.

Skrämd blir man minst sagt men även väldigt motiverad till att förbättra sitt hem!

J. Prylutmaningen sa...

Fifi; Nä, jag får nog inte ha så höga krav på att det ska avara avancerat. Många bäckar små osv....

Jessica; Ja, man vill bara bort från allt. Det är en av grejerna jag älskar med mitt hus. OM det skulle bli så att elen försvann osv så är vi nästintill självförsörjande. Elda för värme och vedspis med vattenuppvärmning (liten men ändå). Känns skönt att veta att man antagligen skulle klara av det.